Drawels - Custom Art E-commerce Website

Drawels is een art studio uit Amsterdam. Zij maken handgemaakte kunst die past binnen elk huishouden.

Klant
Drawels
Jaar
Services
Web design, development, CMS

Overzicht

In de samenwerking met Drawels heeft Seerp zich gefocust op het creëren van een platform dat zowel de artistieke visie als de commerciële doelen van de klant ondersteunt. Ons proces begon met diepgaand onderzoek naar de doelgroep van Drawels, gevolgd door het ontwikkelen van een op maat gemaakt webontwerp dat de unieke stijl van hun kunstwerken weerspiegelt. We implementeerden een intuïtieve navigatiestructuur om bezoekers gemakkelijk door het diverse kunstaanbod te leiden, terwijl geavanceerde e-commerce functionaliteiten werden toegevoegd om de online verkoop te vergemakkelijken.

Bovendien werd er bijzondere aandacht besteed aan het optimaliseren van de website voor zoekmachines, om Drawels beter zichtbaar te maken in een competitieve markt. Door het gebruik van analytics en feedback van gebruikers konden we de website continu verbeteren, wat resulteerde in een aanzienlijke toename van zowel het verkeer als de conversiepercentages.

Het succes van Drawels illustreert hoe een doordachte en goed uitgevoerde webstrategie de groei van een creatief bedrijf kan bevorderen. Seerp is er trots op bij te dragen aan hun succes en blijft zich inzetten om de online aanwezigheid van Drawels te versterken.

Geimplementeerd

  • Frontend
  • Webshop
  • CMS
  • SEO
  • Betaalintegratie

Samen met Seerp hebben wij een website kunnen maken die volledig aansluit bij onze identiteit en werkwijze. Daarnaast hebben we nu een naadloze integratie met ons ATS systeem.

Julia van El, Eigenaar Drawels

Meer case studies

Website voor Portuguese taal

Semanticar biedt een diepgaand inzicht in de Portugese taal met een uitgebreide database aan zinvoorbeelden

Lees meer

Op maat gemaakte website voor recruitment

Stitch Jobs is een innovatief recruitment bureau voor de financiele markt. Zij werken met een open en transparante aanpak

Lees meer

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.