Ons proces - Hoe wij werken

Wij geloven in efficiëntie en het maximaliseren van onze middelen om de beste waarde te bieden aan onze klanten.

Onderzoek

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun vereisten en doelen te begrijpen, door ons te verdiepen in hun dagelijkse activiteiten om te begrijpen wat hun bedrijf drijft.

Wij gaan met onze klanten in gesprek om beter te begrijpen wat ze willen bereiken. Door te luisteren naar hun ideeën en doelen, kunnen we een strategie ontwikkelen die hun bedrijf laat groeien. Hierbij kijken we naar de huistijl, de doelgroep en de concurrentie. We stellen een plan op om de doelstellingen te bereiken en de doelgroep te bereiken.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van de doelstellingen van onze komen we met een duidelijk en helder aanbod. Hierin staat precies wat we gaan doen en wat de kosten zijn.

Tijdens deze fase

 • Diepgaande gesprekken
 • Brainstorm sessies
 • Workshops
 • Prototypes en Mock-ups
 • Feedbackrondes

Bouwen

Op basis van de onderzoek fase gaan we aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van de website. We werken met een team van specialisten om de beste kwaliteit te leveren. We werken met de nieuwste technieken en frameworks om de beste resultaten te behalen.

Elke klant heeft één aanspreekpunt die de wensen van de klant vertaald naar het team. Hierdoor is er altijd een duidelijke communicatie en weet de klant precies waar hij aan toe is.

Als klant blijf je nauw betrokken bij het proces. We houden je op de hoogte van de voortgang en vragen regelmatig om feedback. Zo weet je precies wat er gebeurt en wat je kunt verwachten.

Seerp hield ons op de hoogte van de voortgang en vroeg regelmatig om onze feedback.

Julia, Eigenaar Drawels

Oplevering

Na de ontwikkeling van de website is het tijd om de website te lanceren. We zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en dat de website goed vindbaar is in zoekmachines.

Wij zorgen dat je inzicht hebt in de statistieken van je website. Zo kun je zien hoeveel bezoekers je website heeft en waar ze vandaan komen. Ook kun je zien welke pagina’s het meest bezocht worden en hoe lang bezoekers op je website blijven.

Ook na de oplevering blijven we betrokken. We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en goed blijft werken. Ook kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Tijdens deze fase

 • Responsive. Wij testen onze websites op alle apparaten en browsers om er zeker van te zijn dat de website goed werkt.
 • Infrastructuur. Om zeker te zijn dat je website altijd online is, hosten wij je website op betrouwbare hostingpartners.
 • Support. Ook na de oplevering blijven we betrokken. We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en goed blijft werken. Ook kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Onze kerwaardes - Hier staan wij voor

Wij geloven in efficiëntie en het maximaliseren van onze middelen om de beste waarde te bieden aan onze klanten. We zijn trots op onze waarden en weerspiegelen ze in alles wat we doen.

 • Efficiënt. Wij geloven in efficiëntie en het maximaliseren van onze middelen om de beste waarde te bieden aan onze klanten.
 • Snelheid. Wij werken snel en leveren onze projecten op tijd op. Afspraak is afspraak.
 • Flexibel. Wij zijn flexibel en passen ons aan aan de wensen van onze klanten.
 • Communicatie. Communicatie is belangrijk voor ons. We houden onze klanten op de hoogte van de voortgang en vragen regelmatig om feedback.
 • Loyaal. Wij zijn loyaal aan onze klanten en zorgen ervoor dat we altijd voor ze klaar staan.
 • Innovatief. Innovatie is de sleutel tot succes. We zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en methodes om onze klanten de beste kwaliteit te bieden.

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.