Portfolio - Recente projecten die we hebben gedaan

Wij geloven in efficiëntie en het maximaliseren van onze middelen om de beste waarde te bieden aan onze klanten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Casestudies

Semanticar

Web development, Database

Website voor Portuguese taal

Bouw van een geavanceerd platform voor taalstudie. Deze website, gespecialiseerd in de Portugese taal, gebruikt technologie om effectief taalbegrip en -gebruik te bevorderen. Het is een voorbeeld van hoe wij technologie en educatie combineren om taalbarrières te doorbreken.

Met de expertise van Seerp hebben we Semanticar tot leven gebracht, een website die de Portugese taal toegankelijk maakt door middel van praktische voorbeelden. Seerp begreep onze visie en transformeerde deze in een interactieve, gebruikersvriendelijke leeromgeving. Dankzij hun inzet en technische vaardigheden hebben we een waardevolle bron gecreëerd voor iedereen die geïnteresseerd is in de Portugese taal.

Camila Castro, Eigenaar Semanticar

Stitch Jobs

Web design, development, CMS

Op maat gemaakte website voor recruitment

Stitch Jobs is een innovatief recruitment bureau voor de financiele markt. Zij werken met een open en transparante aanpak

Voor Stitch Jobs hebben wij een op maat gemaakte website gemaakt middels NextJs. Deze is geintegreerd met Bullhorn en daardoor heeft het bedrijf geen omkijken naar de website.

Samen met Seerp hebben wij een website kunnen maken die volledig aansluit bij onze identiteit en werkwijze. Daarnaast hebben we nu een naadloze integratie met ons ATS systeem.

Paul Bruinsma, Co-founder Stitch Jobs

Drawels

Web design, development, CMS

Custom Art E-commerce Website

Drawels is een art studio uit Amsterdam. Zij maken handgemaakte kunst die past binnen elk huishouden.

Voor Drawels hebben wij een op maat gemaakte webshop gemaakt, die de visie van het bedrijf uitstraalt. Dit heeft geleid tot een snelle estetische website, die de conversie heeft verdubbeld

Samen met Seerp hebben wij een website kunnen maken die volledig aansluit bij onze identiteit en werkwijze. Daarnaast hebben we nu een naadloze integratie met ons ATS systeem.

Julia van El, Eigenaar Drawels

Groeneveld Styling en Design

Web development, CMS

Portfolio website

Groeneveld Styling en Design is een binnenhuisarchitect.

Voor dit bedrijf hebben we een website gebouwd in de stijl zoals zij dat wilden. Na onderzoek in hun doelgroep, huisstijl en wensen hebben we deze website neergezet. Ook was de wens om volledig ontzorgd te worden omtrent de webhosting en updates van de website.

Samen met Seerp hebben wij een website kunnen maken die volledig aansluit bij onze identiteit en werkwijze.

Anita de Ruiter, Eigenaar Groeneveld Styling en Design

Zinsverbanden

Web development, Database, Infrastructuur

Op maat gemaakte website voor Nederlandse taal

Zinsverbanden.nl is een bedrijf die zich focust op hulp bij de Nederlandse taal.

Voor Zinsverbanden.nl hebben wij een website gebouwd die helemaal aansluit bij wat zij willen uitstralen, simpel doch diepgaand.

Zinsverbanden.nl heeft onze verwachtingen overtroffen in het aanbieden van een uitgebreid platform voor de Nederlandse taal.

Hans van den Berg, Eigenaar Zinsverbanden

Vista dos Pinheiros

Web development, Web hosting, CMS

Website voor vakantie villa

De klant bezit een luxe vakantievilla in de prachtige Algarve-regio van Portugal, bedoeld voor verhuur aan toeristen die op zoek zijn naar een exclusieve vakantie-ervaring.

Seerp heeft een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld voor de presentatie van de villa. Dit omvatte high-resolution fotogalerijen, gedetailleerde beschrijvingen van de voorzieningen, informatie over de omgeving, en een eenvoudig reserveringssysteem. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiel gebruik om een breder publiek te bereiken.

Dankzij Seerps professionele aanpak hebben we nu een schitterende website die de essentie van onze vakantievilla in de Algarve perfect weergeeft.

Leo Bruinsma, Vista dos Pinheiros

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Seerp.

Paul Bruinsma, Stitch

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.