Semanticar - Website voor Portuguese taal

Semanticar biedt een diepgaand inzicht in de Portugese taal met een uitgebreide database aan zinvoorbeelden

Klant
Semanticar
Jaar
Services
Web development, Database

Overzicht

De uitdaging was om een interactieve website te creëren die gebruikers helpt bij het leren en begrijpen van de Portugese taal door middel van uitgebreide zinvoorbeelden.

Ons proces omvatte diepgaande onderzoeken naar taalleerbehoeften, de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijk interface en het implementeren van geavanceerde zoekfunctionaliteiten.

De succesvolle lancering van Semanticar leidde tot een significante toename in gebruikersbetrokkenheid en leerresultaten, wat de effectiviteit van onze maatwerkoplossingen in educatieve technologie onderstreept.

Geïmplementeerd

  • Frontend (Next.js)
  • Database
  • SEO
  • Infrastructure

Met de expertise van Seerp hebben we Semanticar tot leven gebracht, een website die de Portugese taal toegankelijk maakt door middel van praktische voorbeelden. Seerp begreep onze visie en transformeerde deze in een interactieve, gebruikersvriendelijke leeromgeving. Dankzij hun inzet en technische vaardigheden hebben we een waardevolle bron gecreëerd voor iedereen die geïnteresseerd is in de Portugese taal.

Camila Castro, Eigenaar Semanticar

Meer case studies

Op maat gemaakte website voor recruitment

Stitch Jobs is een innovatief recruitment bureau voor de financiele markt. Zij werken met een open en transparante aanpak

Lees meer

Custom Art E-commerce Website

Drawels is een art studio uit Amsterdam. Zij maken handgemaakte kunst die past binnen elk huishouden.

Lees meer

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.