Vista dos Pinheiros - Website voor vakantie villa

De klant bezit een luxe vakantievilla in de prachtige Algarve-regio van Portugal, bedoeld voor verhuur aan toeristen die op zoek zijn naar een exclusieve vakantie-ervaring.

Klant
Vista dos Pinheiros
Jaar
Services
Web development, Web hosting, CMS

Overzicht

De ontwikkeling van de website voor de vakantievilla in de Algarve door Seerp omvatte een gedetailleerd proces. Seerp's team startte met een uitgebreide behoeftenanalyse om de unieke kenmerken van de villa en de doelmarkt te begrijpen. Vervolgens ontwikkelden ze een visueel aantrekkelijke lay-out die de sfeer en luxe van de villa benadrukte, met interactieve fotogalerijen.

De website werd uitgerust met een gebruiksvriendelijk boekingssysteem en geïntegreerd met sociale media platforms voor een bredere marketing.

Er was ook een focus op SEO-optimalisatie om de online zichtbaarheid te verhogen, en regelmatige updates werden ingepland om de site actueel te houden.

Geïmplementeerd

  • Frontend
  • CMS
  • SEO
  • Web hosting

Dankzij Seerp's professionele aanpak hebben we nu een schitterende website die de essentie van onze vakantievilla in de Algarve perfect weergeeft. Hun aandacht voor detail en begrip van onze behoeften heeft geresulteerd in een verhoogde boekingsfrequentie en een uitstekende klantrespons.

Leo Bruinsma, Eigenaar

Meer case studies

Website voor Portuguese taal

Semanticar biedt een diepgaand inzicht in de Portugese taal met een uitgebreide database aan zinvoorbeelden

Lees meer

Op maat gemaakte website voor recruitment

Stitch Jobs is een innovatief recruitment bureau voor de financiele markt. Zij werken met een open en transparante aanpak

Lees meer

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.