Zinsverbanden - Op maat gemaakte website voor Nederlandse taal

Zinsverbanden.nl is een bedrijf die zich focust op hulp bij de Nederlandse taal.

Klant
Zinsverbanden
Jaar
Services
Web development, Database, Infrastructuur

Overzicht

Het project voor Zinsverbanden.nl was een ambitieuze onderneming met als doel om zo veel mogelijk mensen te helpen met de Nederlandse taal. Dit resulteerde in het samenstellen van een enorme database met 2 miljoen zinnen en 200.000 woorden. Deze indrukwekkende omvang bracht technische uitdagingen met zich mee, vooral in termen van toegankelijkheid en navigatie.

Seerp nam deze uitdaging aan en ontwikkelde een innovatieve oplossing door een flexibele website en database te creëren. Deze combinatie stelde Zinsverbanden in staat om meer dan 200.000 pagina's effectief aan te bieden, terwijl de operationele kosten laag bleven. Dit project illustreert onze expertise in het leveren van kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke weboplossingen voor complexe en grootschalige data.

Geïmplementeerd

  • Frontend (Next.js)
  • Database
  • SEO
  • Infrastructuur

Zinsverbanden.nl heeft onze verwachtingen overtroffen in het aanbieden van een uitgebreid platform voor de Nederlandse taal. Dankzij Seerp hebben we nu een gebruikersvriendelijke website met meer dan 2 miljoen zinnen en 200.000 woorden, waardoor we op een effectieve manier taalliefhebbers en studenten kunnen ondersteunen. Hun innovatieve aanpak in webontwikkeling heeft niet alleen de toegankelijkheid van onze content verbeterd, maar ook onze online aanwezigheid aanzienlijk versterkt. We zijn Seerp zeer dankbaar voor hun inzet en technische expertise.

Hans van den Berg, Eigenaar Zinsverbanden
Zinnen
2 miljoen
Woorden
200k
Meer bezoekers
15%
Minder kosten
$100k

Meer case studies

Website voor Portuguese taal

Semanticar biedt een diepgaand inzicht in de Portugese taal met een uitgebreide database aan zinvoorbeelden

Lees meer

Op maat gemaakte website voor recruitment

Stitch Jobs is een innovatief recruitment bureau voor de financiele markt. Zij werken met een open en transparante aanpak

Lees meer

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.